Македонија
6. August 2019 - 18:07

Земјотрес ја стресе Македонија

Земјотрес денеска е регистриран во близина на Ростуше во Западна Македонија.

Земјотресот со јачина од 2.5 степени бил со епицентар на 4 км од Ростуше.

Потресот бил на длабочина од 27 км.