Живот
2. November 2019 - 14:51

Застрашувачки сцени од Русија: Ветер го однесе покривот на трговски центар

Исплашени купувачи едвај извлекле жива глава кога покрив од трговски центар во Ленинск Кузњецки одлетал поради силниот ветер.

Еден го минувачите ја снимил бурата и како покривот лета во небо.

Насекаде околу се растуриле делови од контрукцијата, а притоа се уништени и многу автомобили.

За среќа нема повредени, а локалните служби притоа имаа полни раце работа за да се расчисти теренот.

Kurir.rs/Mirror