Живот
20. October 2017 - 15:50

Застана две секси девојки на улица и потоа ладно го одбија, а потоа се појави во златно Масарати и ги понижи до болка

Сите добро знаеме дека девојките сакаат добри автомобили и никогаш не би одбиле да се повозат со бесна кола. Но постои еден сосема друг тип на жени  ( кои ги нарекуваме спонзоруши) кои исклучително бараат мажи со добри автомобили. На такви жени им е „под чест“ да се повозат во некаква „кртнија“. 
На Јутјуб пронајдовме видео кое покажува две девојки кои воопшто не сакаат да седнат во неговата стара Хонда. Нормално, кога го видoa неговиот автомобил веднаш го одбиja, но потоа тој седна во своето скапоцено Масарати и работите тргнаa во сосема пoiнаква насока...