Живот
14. August 2015 - 14:19

Застана да уринира, напалено магаре му скокна од позади

Човек го запрел својот автомобил покрај патот за да изврши голема нужда. Не обрнал внимание на магарето кое било во близина.

И тогаш магарето го забележало него и му скокнало додека бил со спушѓтени гаќи.

Настанало страшно пикање, а понатаму не се знае како завршило.