Џет-Сет
13. September 2017 - 13:18

Зарем ова е истата жена? Еве како Стоја изгледала пред 19 години, разликата е огромна!

Кога Стојанка Новаковиќ Стоја ја објавила на својот Инстаграм профил сликата од својот прв албум, нејзините фанови останале без текст, бидејќи пејачката е непрепознатлива.

Сега заштитен знак на Стоја се бујните гради и задник, но таа 1998 кога Стоја ја објавила плочата "Како је мени сада", пејачката била слаба со сосема поразличен изглед, па во нејзе е тешко да се препознае денешната Стоја.

 

Početak stojizma

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on