Живот
15. јуни 2016 - 12:21

Заработила повеќе од милион долари, но кога ќе слушнете како ќе се згрозите!

Нина има 37 години и поголем дел од животот го поминала задфоволувајќи стари, богати мажи. Таа за себе отворено вели дека е спонзоруша!

Таа го користи името Нина Колада за својте „клиенти“ и не се срами да признае дека ужива во вниманието кое и го подаруваат, а уште повеќе во подароците кои ги добива.

Додворувачите дури и плаќале пластични операции и други корекции.

Богатите спонзори на Нина и дале повеќе од 100.000 долари за екстремни модификации, кои вклучуваат тројно зголемување на нејзините природни гради.

Таа има четири деца, кои се горди на својата мајка и не можат да бидат посреќни од тоа што таа прави такви договори кои им овозможуваат да одат на егзотични летувања и да добиваат скапоцени подароци.

Нина исто така истакнува дека нема проблем со тоа ако нејзините деца еден ден тргнат по нејзините стапки.