Џет-Сет
23. March 2016 - 13:13

Запознајте ја Јована, девојката која го освои срцето на Саша Ковачевиќ

Јована Јоциќ е девојката која го освои срцето на Саша Ковачевиќ. Пејачот по кој лудуваат девојките на Балканот секаде оди со својата девојка, таа е дел од секој негов настап, снимање, концерт, па така таа го придружуваше и на спектаклот во Скопје.