Македонија
23. April 2019 - 19:48

Започна седницата на ријасетот на ИВЗ во Кондово

Највисокото тело на ИВЗ Ријасетот ја започна седницата во факултетот за исламски науки во Кондово.

Тоа според раководството на ИВЗ е највисокото тело кое мое да разрешува и именува претставници во заедницата.

По средбата на членовите е најавена и изјава за медиумите.

 

Иван Кузмановски