Живот
6. July 2016 - 18:40

Заплакала кога го земала безживотното тело на своето бебе, но тоа што ќе се случи сите ќе ги замисли!

Со слоганот„мајчинскиот инстинкт е природно чудо“ познатиот произведувач Baby Mild се занимава со производство на шампони за бебиња, лосиони и останати козметички производи за бебиња.

Трагична сцена. Новороденчето не дише и докторите се во шок. Мајката го зграбила неговото тело и му се обратила: „Дали заспа? Разбуди се малечка!“

Кога ја приближила покрај својте гради, почуствивала дека срцето на бебето повторно почнало да чука. Ја преплавиле емоции, кои само мајките можат да ги рзберат...

Видеото кое составен дел од кампањат, сите ги остави без текст!