Живот
28. October 2017 - 19:25

Запалете ја оваа билка и ќе се случи нешто неверојатно – сите ја имате дома

Станува збор за навистина моќна билка, која баш секој ја има во својата кујна. Штета е да се користи само како зачин, бидејќи може да се користи во разни животни ситуации.

Ловоровиот лист е чудотворна билка и експертите велат дека е моќна билка која го забавува стареењето, го поправа расположението, го чисти телото, ги решава проблемите со респираторниот систем итн.

Кога ќе го запалите, ќе ви помогне да го отстраните уморот и тегобите, а мирисот ќе ве разбуди. Мирисот на ловоровиот лист делува смирувачки на телото и психата.

Сѐ што треба да направите е да запалите неколку листови во просторот во ко седите и да вдишувате од чадот. Но, тоа не правете го пред спиење, бидејќи мирисот на запален ловоров лист ќе ве разбуди.