Македонија
22. July 2020 - 13:44

Запален автомобил спроти Влада

Автомобилот е целосно изгорен, во моментов противпожарна екипа го гаси запалениот автомобил.

Според информации на Сител нема повредени лица, а пожарот избувнал од непозната причина додека возилото било изгасено и паркирано на самата улица.

 

 

Мирјана Јовеска