Технологија
31. August 2016 - 15:27

Замрзна нов „Samsung“ телефон и го фрли од зграда - Погледнете ги резултатите од тестот!

Познато е дека новиот „Samsung Galaxy Note 7“ е водоотпорен, но никој не очекуваше дека ќе преживее ваков суров тест, замрзнување и фрлање од покрив на зграда на бетон.
 
Тестот кој го спроведе Јутјуб каналот „GizmoSlip“ покажа дека новиот телефон е навистина издржлив.
 
Galaxy Note 7 не само што преживеа 24 часа во фрижидер, туку и без ниту една гребнатинка помина по падот од покривот кој беше висок околу 30 метри.
 
Погледнете го видеото...