Живот
18. March 2016 - 17:16

Загрижена мајка оставила кондом за синот пред да му дојде девојката, но нешто згрешила!

Британка, загрижена за својот син, му оставила порака во која му вели да го искористи кондомот ако работите меѓу него и девојката „станат сериозни“.

Она што е неверојатно е што пораката ја прицврстила со остри патенти, кои го пробиваат кондомот!

– Изгледа дека таа што побргу сака внуци и се надева дека синот нема да забележи што не е во ред со кондомот  – коментира еден од корисниците на „Reddit“.