Технологија
3. March 2016 - 22:58

Загреа вода до степен на вриење а потоа стави два телефони во неа - Еве што се случи

Неодамна имавме можност да видиме дали најновиот модел на Самсунг е издржлив на удар од чекан, а проучениот TechRax овој пат одлучил да ја истестира издржливоста на обичниот Galaxy S8 и iPhone 6S во зовриена вода.
 
Популарниот јутубер во тавче загреа вода до степен на вриење, а тогаш во нејзе ги стави двата модели на телефони.
 
Телефоните нормално се функционални што се гледа по работењето на екранот, а колку истите издржале во водата и кој ја однел победата дознајте во продолжение: