Фудбал
22. February 2018 - 23:03

Загина полицаец во навивачка пресметка

Голем инцидент предизвикаа навивачите на Атлетик и Спартак Москва по судирот вечерва на улиците на Билбао  каде пристигнаа 2000 ултраси од Москва.
Во еден момент улиците личеа на вистинско бојно поле а животот го загуби еден полицаец.