Македонија
27. September 2016 - 19:15

Заев: Снимките кои протекоа не се од СДСМ

СДСМ додека ги имаше во поседување сите овие разговори, не излезе ниту еден разговор од приватна природа, ниту пак нешто што е надвор од делокругот на потврда за криминали, корупција, незаконско работење или неетичко работење на штета на граѓаните и државата. Разговорите од нас се предадени на 30 декември 2015 година, изјави Заев.