Македонија
26. November 2019 - 8:40

Заев и Филипче на трибина со здравствени работници

Трибина „Влогот во човечкиот капитал во здравството е влог во здравјето на граѓаните“ ќе биде одржана денеска во во Сити хол во Скопје.

Пред прутните здравствени работници на трибината ќе се обратат премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче, а ќе бидат присутни здравствени работници.