Македонија
27. February 2020 - 11:05

Забрана за товарни возила од Маврово кон Дебар и обратно

Забрана за сообраќај, во двете насоки, за товарни моторни возила од 9:40 часот утринава има на патниот правец Дебар-Маврово, соопштија од Автомото сојузот.