Македонија
21. February 2018 - 18:47

Забрана за тешки товарни возила на премините Стража и Маврово поради снег

Поради интензивни врнежи од снег на планискиот премин Стража од 16.40 часот е воведена  забрана за тешки товарни возила.

Како што претходно соопшти ЈП Македонијапат, од 16.10 часот поради интенезивен снег забрана за тешки товарни возила е воведена и на планинскиот премин Маврово.