Македонија
21. February 2018 - 18:27

Забрана за тешки товарни возила на планинскиот премин Маврово поради снег

Поради интензивни врнежи од снег на планискиот премин Маврово се воведува забрана за тешки товарни возила, соопшти ЈП Македонијапат. 

Забраната е воведена во 16.10 часот.