Македонија
27. February 2018 - 18:07

Забрана за тешки товарни возила и на планинскиот премин Ѓавато

- Поради врнежи од снег воведена е забрана за тешки товарни возила на планинскиот премин Ѓавато. 

Поради врнежи од снег забрани за сообраќај на тешки товарни возила се воведени и на планинските превои Буково, Стража и Пресека, соопшти АМСМ.