Македонија
10. January 2017 - 20:52

Забрана за камиони на патниот правец Берово-Виница-Кочани

 Воведена е забрана за движење на тешки моторни возила на патниот правец Берово-Виница-Кочани, додека за останатите возила задолжително е користење на зимската опрема.

Како што соопшти АМСМ, забраната е воведена од 16:45 часот.