Живот
16. July 2017 - 17:55

Забележале дека девојчето чудно се однесува со татко и - кога добро погледнале биле вџашени

Застрашувачки снимки кои може да ги видите покажуваат еден татко во супермаркет и неговиот однос кон ќеркичкта, кој предизвикал бес кај голем број на луѓе.

Ерика Бурч била во маркет кога забележала дека девојчето чекори до својот татко, искривено на чуден начин. Кога добро погледнала увидела дека таткото го држи девојчето за коса и го влече низ супермаркетот.

Девојчето говорело: „Те молам, пушти ме. Престани. Нема веќе тоа да го правам. Пушти ме.“ - рекла Ерика, која веднаш му пришла на човекот и му наредила да го пушти девојчето, на што тој и договорил дека треба да си ја гледа својата работа.

Од полицијата не продолжиле со истрага велејќи дека на девојчето нема траги од насилство и дека таткото има право на дисциплински мерки, се додека не го повредува детето.