Живот
18. February 2016 - 16:54

Забава со статуи: Вака некои луѓе ги измеваат спомениците

Можеби би требало да се правиме дека сме статуи...Ова делува многу забавно, но не е толку пријатно кога ќе видиме дека некој се качува или влече статуи!

1. Ајде коњче.. трчај побрзо!

2. Тато, не ме оставар!

3. Хм...

4. Не допирај ...ќе падне!

5. И ние сме гладни...

6. Помош!

7. Тргни се. Ми ја расипуваш фотографијата!

8. Ене го. Тој ми го украде лижавчето!

9. Се чувствувате безобразно?

10. Што е многу..многу е!

11. Тоа е мој чамец!

12.Ох..тоа беа навистина тажни вести!

13. Ајде пријатели, побрзајте.

14. Нешто овде не е во ред.

15. Рака која помага...