Македонија
28. March 2017 - 20:35

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир во четврток!

-Голем народен собир, во четврток во 17 часот. Претседател на Собранието не смее да биде некој кој не сака да се откаже од тиранската платформа!, најавуваат од Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.