Живот
5. April 2017 - 10:42

За време на првиот гинеколошки преглед ја загубила својата невиност

Гинеколог беше отпуштен од работа откако 29- годишна пациентка потврди дека при рутински прглед и го скинала хименот.
 
Посветена христијанка,од Русија, која сакала да остане анонимна, била уништена откако дознала дека нејзината докторка и го искинала хименот за време на преглед во локална клиника.
 
Таа останала девица до својата 29-та година затоа што е христијанка и нејзините убедувања се дека треба да остане девица се додека не стапи во брак.
 
Сепак кога таа кажала на својот вереник, тој многу се налутил и ја раскинал свршувачката.
 
-ми беше прв гинеколошки преглед, и кажав на докторката дека сум девица, почувствував болка за време на прeгледоти видов крв на ракавиците на докторката, но таа ми реце дека се е во ред- рекла девојката
 
Сепак девојката многу се исплашила и отишле во привата клиника за да провери а таму и ја кажале веста дека нејзиниот химен скинат.
 
Таа била уништена па најмила адвокат кој ја тужел докторката, која била отпуштена од работа и треба да плати казна од 28.000 фунти.