Македонија
1. May 2016 - 8:28

За празниците внимателно конзумирање храна и пијалоци

Внимателно конзумирање храна од животинско потекло и алкохол препорачуваат лекарите до граѓаните за време на празниците.

Од Здравствениот дом информираат дека за време на празниците нивните дежурни ноќни пунктови како што се поликлиниката „Идадија“, Ченто, Чаир, Ѓорче Петров, Бит Пазар, Јане Сандански, Шуто Оризари и Драчево ќе даваат 24-часовна здравствена заштита.