Македонија
12. January 2018 - 15:54

За овој македонски полицаец зборува цела Македонија, еве зошто

Овој полицаец пријатно ги изненади сите случајни минувачи и доби многу пофалби откако фотографијата се рашири на социјалните мрежи.

На фотографијата на Задаголот, се гледа полицаец кој и помага на старица да премине улица и ги носи нејзините кеси од пазар за да не и тежат.