Здравје
23. July 2016 - 11:24

За ова дејство на лубеницата не сте знаеле: Еве што прави едно парче лубеница дневно на нашето тело!

Нема лето без лубеница! Освежителна и слатка, но и многу здрава!

Сите знаеме дека лубеницата се вбројува во зеленчук, но може да биде многу слатка и од неа на лесен начин во организмот да внесеме големо количество на течност.

Но, лубеницата може да направи многу повеќе! Погледнете го видеото: