Живот
22. јуни 2017 - 20:21

За нив сексот претставува повеќе од физичко искуство - Најперверзните жени се родени во овие три хороскопски знаци

За овие жени ѕвездите тврдат дека апсолутно не им е грижа каков впечаток ќе остават со своето однесување, односно дека никогаш не се каат поради тоа.
 
Риби - емотивни знакови и за овие жени сексот претставува повеќе од физичко искуство, бидејќи тоа ги храни и смирува. Овие жени на мажот кој ќе го изберат без проблем ќе му го покажат вистинското лице и ќе му го дадат целото срце и тело.
 
Овен - ако сакате во целост да го освоите срцето на жената Овен, морате да ѝ пружите доволно задоволство, но и да ја исполните нејзината егоистична страна. Таа и во креветот ќе ви покаже дека сте само нејзини.
 
Близнаци- за жените близнаци често може да слушнете дека имаат најмалку две лица и души. Овие жени сакаат груба игра, но и водење љубов, разговор и забава.