Џет-Сет
30. September 2015 - 12:11

За која пејачка станува збор - Дали ќе ја препознаете

Оваа мала убавица со Бушавата азбука во рачињата денеска е позната и многу згодна пејачка.
Меѓу другото таа е и диџејка која забавува многумина на нејзините сетови кои се уживање и за очи и за уши.
 
Станува збор за Фани Христова, која со оваа фотографија му кажа збогум на летото