Loading Video...
Балкан
18. March 2019 - 16:55

Вучиќ сака разговори со демонстрантите, но не и со опозицијата

Протести ДА насилство НЕ.

Дијалог се води во парламентот а не на улиците. 

Пред новинарите српскиот претседател изјави дека е подготвен да ја отвори темата за РТС и дека сака дијалог со граѓаните.
 
Разговори со некои опозициски политичари Вучиќ истакна дека нема да има.