Македонија
24. October 2016 - 13:11

Вторник- последен неработен ден годинава

По празникот 11 Октомври останаа само уште два неработни дена до крајот на оваа година. Денеска веќе го користиме претпоследниот.

Неработни се 23 Октомври, Денот на македонската ревулуционерна борба, кој воедно е и последниот продолжен викенд за годинава.

Неработен, и последен за оваа година, е 8 Декември, вторник кога се празнува „Св. Климент Охридски“.