Македонија
29. јуни 2016 - 13:20

Вторник - 5 јули неработен ден за сите граѓани

Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, 5 јули 2016 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните од исламска вероисповед им го честитаат празникот Рамазан Бајрам.