Македонија
15. April 2019 - 12:47

Вториот ден Велигден, 22 април (понеделник), неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед

 Вториот ден на католичкиот празник Велигден 22 април (понеделник) е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од католичка вероисповед им го честита празникот