Македонија
29. November 2016 - 11:01

Временска за до крајот на годината: Ќе има ли снег за Нова Година?

Не очекува стабилно време со постепен пораст на дневната температурата, но во среда и четврток утрата ќе биде многу студено со температури од -10 до -4 степени.

Ова е временската за до крајот на годината.