Македонија
22. September 2016 - 8:54

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот.

Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 минути во периодот од 13 до 15 часот.