Живот
19. May 2019 - 12:58

Време е да се преиспита начинот на гласање, за мене Тамара победи

Време е да се преиспита начинот на гласање на „Евровизија“, порачува Жељко Јоксимовиќ, човекот кој и како пејач и како композитор неколку пати бил дел од евровизиското натпреварување како претставник на Србија.

- За мене вечерва Тамара победи, напиша Јоксимовиќ.

Тој го поздрави настапот на српската претставничка Невена Божиноивиќ, но и оној на Тамара Тодевска.