Бизарно но вистинито
15. September 2015 - 14:03

Вознемирувачко видео - Среде бел ден ја застреа во глава

 
25-годишната новинарка била жесток борец против трговијата со дрога, луѓе и корупција.
Флор Алба Варгаз,била убиена сред бел ден во Питалио, Колумбија, а претходно добивала смртни закани поради објавување на слика од една криминална банда.
 
Колумбиската Влада најави награда за информација која ќе доведе до апсење на убијците.