Свет
15. October 2015 - 15:02

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Пожарникар изгоре во див пламен

Инцидентот се случил во Лима, главниот град на Перу, кога пожарот се прошири и зафати неколку пожарникари.

Спасувачите, очигледно недоволно обучени, почнаа да бегаат наместо да му помогнат на колегата кој остана во огнот.