Балкан
1. November 2016 - 21:21

Вознемирувачко - Насилниците на Сале Мутави претепуваат странци

 
Екипата на убиениот водач на навивачите на Партизан, Сале Мутави, била замешана во повеќе насилни тепачки во кои честопати страдале и странски државјани во Србија.
 
На српските медиуми се појави уште една снимка од ноќен клуб во Белград каде се гледа бруталниот напад од страна на екипата на „Мутавиот“ врз двајца странци.
 
На вознемирувачката снимка се гледа како шестмина „горили“ нападнаа две момчиња во клубот и безмислосно ги клоцаа, давеа и газеа.
 
Еден од странците се обиде да даде отпор и да го одбрани својот пријател, но тоа уште повеќе ги разлути бесните тепачи кои му се нафрлија со сета сила, го соборија на подот и клоцаа по телото и по главата.
 
Нецензурираната и вознемирувачка снимка од оваа тепачка, погледнете ја Тука