Живот
9. January 2017 - 23:01

Вознемирувачко: Му ја отсече главата на крокодилот па се смееше како нездрав

Суровоста на фармер од Тајланд ги вознемири сите кои го гледаа ова видео, на кое се гледа како е обезглавен крокодил.

Бебето на овој рептил долго речиси 2 метри, е извлечено од вода, по што му е отсечена главата.

На снимката која ја објави, се гледа како потоа му ја отворил устата на рептилот.

Фармерот се воодушевил од тоа и се смеел во позадината.

Видеото е со вознемирувачка содржина: