Бизарно но вистинито
14. October 2015 - 11:03

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Крокодил зграпчи куче и отплива со него!

Додека биле на одмор во Пуерто Ваљарта, Мексико, некои туристи забележале момент за кој веројатно посакале никогаш да не го видат: огромен крокодил кој пливал со безживотното тело на куче во својата челуст.

Кучето сеуште го имало своето црвено ланче и изгледа дека се работи за лабрадор.

Видеото е дефинитивно тешко за гледање, но тоа е нешто што често се случува, особено на Флорида.