Живот
16. November 2016 - 12:19

Возел позади камион, но не можел да поверува кога се случило ова!

Дека сите возачи на камион се способни и спремни на се не треба да се споменува. Тие исто така се сметаат за најдобри возачи, а ова видео ќе ви го потврди тоа.

Имено, кога возите голем камион ветерот знае да претставува голем проблем и поради него најчесто се случуваат несреќи. Токму тоа му се случило и на овој возач кога ветерот удрил во неговиот камион, но мајсторски упсеал да го смири.

Неговата смиреност и спретност навистина одзима здив, а вие погледнете зашто: