Живот
12. October 2017 - 22:39

Воопшто не е тешко да се заведат мажите: Еве што треба само да направите

Како најлесно да ги заведете мажите, на што најлесно паѓаат? Веројатно оваа прашање многу пати до сега сте си го поставиле на себе. Еве како тие се изјаснуваат:

За мажите заводливиот поглед е најсилен афродизијак, бидејќи за момент ќе се разгорат неговите страсти, а можете да додадете и убава насмевка.

Општо е позната изреката дека патот до машкото срце води низ желудник, па затоа немојте да ги потценувате своите кујнски способности. Омилено јадење со флаша добро вино… Уживање загарантирано.

Мажите паѓаат и на жените кои не се плашат за да покренат иницијатива, односно кои отворено кажуваат што сакаат и јасно даваат до знаење дека тоа го сакаат веднаш. Нивната самоувереност, одлучност и способност да ја земаат контролата во свои раце ќе ги одведе до машкото срце.

Шепнете му или префрлете му по некоја валкана реченица, а тоа ќе придонесе веднаш да му се крене либидото. А ако сте добри во узведување на стриптиз, нема воопшто да ви одолее.

Нема да има ниту нешто против ако земете некоја играчка, а веруваме дека ниту врзувањето нема да го остави рамнодушен.