Бизарно но вистинито
10. May 2017 - 12:18

Војник фатил џиновска змија па направил боговска супа

 
На интренет се појавија фотографии на еден војник од Нигерија кој уловил питон и од него направил супа.
 
Фотографиите се прилично вознемирувачки, доколку се земе во обзир дека на нив се наоѓа џиновски предатор кој го убива својот плен со давење.
 
Војниците најпрво и ја одрале кожата а потоа ја свариле и послужиле. 
Не знаеме каков бил вкусот на супата, а не сме ни сигурни дека би сакале да дознаеме.