Џет-Сет
31. August 2016 - 13:56

Војна на старлети - Соба полна со искористени кондоми

Медиумската војна меѓу некогашните другарки, старлетата Сораја и клаберката Тамара продолжува.

Од кога Тамара изјави дека Сораја има проблем со кокааин и дека нема маж во Белград со кој не спиела, другарството се распадна и следеа неколку ниски удари.

soraja1

Последен е овој на Сораја. Таа објави фотка од соба полна искористени кондоми и алудираше дека тоа е собарата на Тамара.