Живот
28. August 2016 - 14:03

Водителката стана од инвалидска количка

Водителката Данијела Гудовиќ од Србија која поради тешка болест заврши во инвалидска количка, сега застана на нозе и се појави пред камерите.

Водителката која помина низ пекол, сега живее убави и мирни денови. 

- Вчера беше еден месец од операцијата, се чувствувам добро, веќе снимив емисија, вели водителката.