Живот
9. February 2016 - 11:26

Водителка се прошета по улица со сосема голи гради - Еве ја причината!

Оваа русокоса прошета со сосема голи гради по улиците и тоа во обид да го интервјуира поранешниот директор на Твитер.
 
Комичарката Челси Хендлер одеше гола до појасот по улиците на Сан Франциско за потребите на нејзиниот документарен филм. Во тој град е дозволено шетање топлес.
 
- Сакав да го интервјуирам Дик Костол, а тој доволува голотија на Твитер, па си реков зошто да не? Се соблеков и го чекав, но ми рекоа дека мора да се облечам пред да дојде, изјави Челси.