Свет
11. September 2017 - 21:23

Водителка сакаше да покаже како функционираат ураганите,па се најде во срцето на Ирма

Телевизијата Еј-Би-Си направи доста интересен прилог во кој се објаснуваше на кој начин функционираат ураганите и кои се можат да бидат последиците.

Како би покажала на најдобар начин водителката “влезе“ во ураганот, како гледачите јасно би виделе до кое ниво во однос на просечната човекова висина, водата може да надојде.

Анимацијата е доста реално прикажана, па не е баш пријатна за гледање.

За среќа, водителката амо на одличен начин ја изврши својата задача.